Árajánlatkérés
Tisztelt Látogató, az oldal tartalmának feltöltése folyamatos.

Adatlap

2019 márciusában üzembe állítottuk Hundegger ácsipari szabászgépünket, mellyel a hagyományos tetőszerkezeteket, falszerkezeteket alkotó fa elemek elkészítési ideje rendkívül lerövidül. Az adott szerkezetről digitálisan megkapott terv alapján elkészítjük a gyártmánytervet, melynek alkatrészeit a gép néhány óra alatt leszabja.

Mindenki jól jár!

Jó az ügyfélnek, mert jóval hamarabb készül el a tetője, szerkezete, miközben kiadásai változatlanok maradnak (amit a gyári szabásra költ, megspórolja a ácsok idején).

Jó az ácsoknak, mert gyorsabban végeznek a munkával és mehetnek a következő építkezésre, kisebb a szerszámhasználati igény.

Jó nekünk, mert hatékony és gazdaságos megoldással szolgálhatunk!

Egy egyszerűbb, 100 m2-es szerelt, paneles épület (készház) fal- és tetőszerkezeteinkek elemeit 7 óra alatt elkészíti milliméter pontossággal leszabva. Ez után nem marad más, csak a leszabott anyagok helyszínreszállítása és összeszerelése, mely kisebb erőforrásokat igényel az ácsoktól, nem kell a helyszínen szabni, méreteket felvenni, zsinórpadot készíteni, stb.

Rendszerünk része a minősített, vákuumszárított, hossztoldott, 13 m-es szálakban importált KVH faanyag. Ezeken az anyagokon nem tegnap csiripelt a madár. Az osztrák minőségű anyagot használjuk épületeink szerelt panelszerkezetében, ott, ahol bármilyen mozgás, repedés egyből esztétikai, szélsőséges esetben statikai problémákat okozhat.

Büszkék vagyunk arra, hogy 20 éves fennállásunk ideje alatt garanciális problémáink nem voltak, melynek egyik oka ennek a magas minőségű faanyag használata szerkezeteinkben.

Igény esetén természetesen fűrészárut is felhasználunk, melyet négyfejes gyalunkkal készítünk elő a gépi szabásra. Merítőkádjainkban minősített impregnálóanyaggal kezelünk minden elkészült, építőanyagként felhasználandó szerkezeti elemet.