Árajánlatkérés
Tisztelt Látogató, az oldal tartalmának feltöltése folyamatos.

Kiállítások és vásárok

 • Interhaus Kft. is kiállít az Öko City-n

  Újra lesz Öko City a tavaszi Construmán

   

  Mintegy ezer négyzetméteren több mint 50 cég épít fel és mutat be egy olyan házat a tavaszi Construmán április 15-19 között, amely megfelel a 2020 utáni közel nulla energiafelhasználási előírásnak - közölte Kárpáti József, az Öko City kiállítás szervezője az MTI-vel. Az Öko City-n az Interhaus Barta Kft. is bemutatja, legújabb energiatakaréskos, készházai!

  A kiállítók célja az, hogy bemutassák: nem csak költséges megoldásokkal, hanem gondos tervezéssel, a megfelelő anyagfelhasználással és szakszerű kivitelezéssel is gazdaságosan lehet kevés energiával működtethető lakóházakat építeni.

  “Klímaváltozás, energiahatékonyság, globális felmelegedés - napjaink gyakran használt fogalmai, amelyek egyre többször hivatkozási pontok, anélkül, hogy megértenénk valós tartalmukat. A kihívás és a feladat óriási, de jó úton haladunk. Az Öko City rendezvény fővédnökeként bízom abban, hogy a most megismerhető jó gyakorlatok és tapasztalatcsere révén közösen találunk válaszokat, ezzel is nagyban elősegítve a célt, mindannyiunk életminőségének javítását” - idézi az Öko City közleménye a fővédnök Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztésért és klímapolitikáért felelős államtitkár véleményét.

  Az Öko City kiállítás egyik védnöke, a Miniszterelnökség építészeti és építésügyi helyettes államtitkára, Füleky Zsolt pedig úgy nyilatkozott, hogy a bemutatón a helyettes államtitkárság munkatársai is informálják az érdeklődőket az engedélyezéssel, a kivitelezés ellenőrzésével, a tervező és kivitelező kötelezettségével kapcsolatos jogszabályok értelmezéséről, alkalmazásáról.

   

   
  Öko City 2014

   

  Egy másik védnök, Henn Péter, az Építésügyi Minőségellenőrző és Innovációs Nonprofit Kft. vezérigazgatója pedig azt nyilatkozta, hogy a látogatók megismerhetik a korszerű anyagok forgalomba hozatalához és beépítéséhez szükséges dokumentumokat, mivel csak ilyennel rendelkező termékeket szabad felhasználni.

   
   

 • Legújabb kiállítások neve és leírása

   Renexpo 2014 november 27-29 Salzburg.

  Cégünk részt vett a salzburgi Renexpo kiállításon, ahol az energia hatékonyság, és a megújuló energia forások alkalmazása volt a téma. Az Interhaus kft. bemutatta a bio falszerkezetét, amiből készházakat lehet építeni. Ezek a készházak, nem csak energia hatékonyak, hanem a legkisebb ökológiai lábnyommal rendelkeznek,mivel a legtöbb anyag újra hasznosítható, vagy lebomló.